Vi tilbyr takst i Moss/Østfold

Over 22 års erfaring gir deg trygghet

Ødda Takst er medlem av Norges TakseringsForbund, med autorisasjon for verditaksering/ tilstandsanalyse/ boligsalgsrapport av hus og hytter, reklamasjonstaksering, skadetaksering og naturskadetaksering. Vi tilbyr uavhengig kontroll vedrørende nybygg.

Når har du bruk for oss?

  • Verditaksering: Ved salg, refinansiering, arveoppgjør, eller har du for høy ligningstakst på boligen?
  • Har du ved kjøp av hus eller hytte oppdaget skade du ikke var kjent med?
  • Bistand ved ferdigbefaring av bygning

Vi er medlem av Norges Takstforbund

Som kunde av oss er du til enhver tid sikret kompetanse og sikkerhet som du kan være trygg på at blir fulgt!

Våre sertifikater og godkjenninger

Vi utfører skadetaksering av alle typer bygninger

Skadetakst gir en detaljert beskrivelse av oppstått skade på et objekt, samt et kostnadsoverslag for utbedring av skaden.

års erfaring

I snart 10 år har jeg på vegne av EiendomsMegler1 Hallingdal hatt gleden av et utmerket og særdeles hyggelig samarbeid med takstmann Kinnebergbråten. I særklasse leveres takster og Boligsalgsrapporter raskt og effektivt, en uunnværlig kvalitet i en travel meglerhverdag. Jeg vil også trekke frem gode evner til å reflektere over markedssvingninger samt et bevisst forhold til å kvalitetssikre egne vurderinger etter salg. Jeg vil på det varmeste anbefale Kinnebergbråten som takstmann i hans videre virke utenfor Hallingdal.
Jørgen Haraldseth

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Eiendomsmegler 1 Fjellmegleren AS har benyttet Ødda Takst til å foreta de fleste takster for oss. Våre kriterier for valg av takstmann har vært dyktighet, nøyaktighet, levert punktlig og kjapt og at prisen treffer godt i forhold til salgsverdi. Her har Ødda Takst gjort en veldig god jobb. Vi og våre kunder er svært fornøyd med Kåre Ivar og Ødda Takst som takstleverandør og kan anbefale han videre til alle.
Håkon Wøllo

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF